Mic ghid de utilizare 433.ro

Drept preambul, menţionăm că 433.ro nu este afiliat vreunei instituţii culturale (UCMR, FGE, ..) şi nu beneficiază de suportul profesorilor/compozitorilor de la Conservator.

433.ro este rezultatul efortului unor oameni cu tendinţe culturale asemănătoare şi care consideră muzica drept un lucru expresiv şi plin de însemnătate, fapt pentru care demersul este de a promova muzica, în speţă muzica clasică, muzica contemporană şi mai ales muzicienii responsabili de acestea.

Concepţia site-ului este de a fi în continuare deschis publicului, pentru contribuţii din partea acestuia, pentru suport („Suportă-ne!”) şi pentru schimb relevant de informaţie. În acest sens, schimb irelevant de informaţie sunt excursii în Grecia, oferte bune de cauciucuri, credite la bănci din România sau donaţii în conturi personale.

Comentariile postate pe paginile anumitor compozitori nu sunt transmise mai departe acestora, chiar dacă doriţi să vă exprimaţi dezaprobarea sau dacă doriţi anumite partituri din partea acestora.

Pentru navigarea pe site, există meniuri orizontale, pentru detaliile noastre „personale” (Despre..) şi de contact; meniuri verticale, pentru o împărţire mai amplă (ex. căutare evenimente după tipul de media: audio, video) şi pentru indicarea resurselor adiţionale unde se poate asculta ori copia muzică (radio, AGP) sau unde se poate găsi informaţie despre muzicieni (UCMR,CIMEC), deoarece nu se doreşte reproducerea/copierea de informaţie, ci centralizarea acesteia pentru public. Adiţional există şi un câmp de căutare şi tag-urile pe care le puteţi folosi pentru a naviga.

Articolele biografice sunt extrase din “Muzica românească între 1944-2000″(autor: Valentina Sandu-Dediu), din dicţionarul de muzicieni Larousse, din programele de sală (acolo unde se precizează) ori din materiale furnizate de muzicienii înşişi. Fotografiile ataşate biografiei sunt extrase din volumele de lexicon scrise de domnul Viorel Cosma, căruia îi adresăm mulţumiri pe această cale.

Pentru contact, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj la contact[at]433[punct]ro.


Despre autor

rutişor
Rutişor ("Thalictrum aquilegifolium") este o specie luxuriantă, elegantă, înaltă de 1-1,5 m., cu flori sidefii, mov sau roz, ori cu flori albe (culoare dată de staminele numeroase dispuse sferic), grupate în panicule corimbiforme. Preferă locurile cu exces de umiditate.

Gândurile tale