NE-AM ÎNNOIIIIT !!!

Ne ţinem de cuvânt şi aducem un plus de prospeţime şi savoare lui 433 ! Structura e puţin modificată, însă într-o formă, credem, mult mai digerabilă şi uşor de urmărit. Detalii aici.
După zicala: „Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba..”, ne-am schimbat şi noi „pielea”, ne-am colorat frumos, de primavară, şi vă oferim ceva surprize muzicale, că „de n-ar fi, nu s-ar povesti..”:

  • o secţiune nou-nouţă de interpreţi, ce cuprinde, ca şi în cazul compozitorilor, detalii biografice, fotografii, materiale audio, video – click aici, dacă vrei să afli mai multe ori să contribui la dezvoltarea acestei secţiuni
  • am încercat să facem AvantGardeProject (AGP) mai „vizibil” şi mai accesibil de pe 433; prin urmare, veţi găsi fişierele MP3 din fascicolul agp.433.ro DIRECT în paginile site-ului nostru. Le puteţi accesa, asculta şi descărca, după preferinţă. Un alt demers interesant al noului 433 este că a reuşit să posteze pe AGP lucrări muzicale româneşti: e vorba de operele compozitorului Ulpiu Vlad. Pentru cei interesaţi în a fi incluşi în AvantGardeProject, prin postarea propriilor compoziţii pe acest site, vă rugăm completaţi formularul de contact şi anunţaţi-vă intenţia :).
  • există acum o secţiune de anunţuri pe profil muzical,pentru ca doritorii să nu cutreiere tot internetul pentru a găsi un profesor de pian ori de vioară; asemeni în cazul celor care postează anunţul. Mai multe detalii aici.

Vă dorim şedere plăcută la noi şi aşteptăm impresii legate de noul 433 :).


Despre autor

cercer
Cercer ("scânteiuţa") este un arbust cu flori albastre sau roşii, cu frunze mici în patru colţuri şi cu fructe rotunde. Înfloreşte din mai până în septembrie pe ogoare, semănături, prin vii, grădini de legume şi păşuni.

un răspuns la “NE-AM ÎNNOIIIIT !!!”

  1. Alin spune:

    Ma bucur ca ati reusit sa dati o noua infatisare site-ului 433.ro care, intr-adevar, este mai usor de urmarit si mai prietenos cu retina. :p
    Sper sa reusiti voi, coordonatorii, si colegii vostrii, interpreti si compozitori, sa sensibilizati masele spunandu-le ca muzica clasica traieste inca pe meleagurile astea si ca merita o sansa.

Gândurile tale