NE-AM ÎNNOIIIIT !!!

Ne ţinem de cuvânt şi aducem un plus de prospeţime şi savoare lui 433 ! Structura e puţin modificată, însă într-o formă, credem, mult mai digerabilă şi uşor de urmărit. Detalii aici.
După zicala: „Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba..”, ne-am schimbat şi noi „pielea”, ne-am colorat frumos, de primavară, şi vă oferim ceva surprize muzicale, că „de n-ar fi, nu s-ar povesti..”:

  • o secţiune nou-nouţă de interpreţi, ce cuprinde, ca şi în cazul compozitorilor, detalii biografice, fotografii, materiale audio, video – click aici, dacă vrei să afli mai multe ori să contribui la dezvoltarea acestei secţiuni
  • am încercat să facem AvantGardeProject (AGP) mai „vizibil” şi mai accesibil de pe 433; prin urmare, veţi găsi fişierele MP3 din fascicolul agp.433.ro DIRECT în paginile site-ului nostru. Le puteţi accesa, asculta şi descărca, după preferinţă. Un alt demers interesant al noului 433 este că a reuşit să posteze pe AGP lucrări muzicale româneşti: e vorba de operele compozitorului Ulpiu Vlad. Pentru cei interesaţi în a fi incluşi în AvantGardeProject, prin postarea propriilor compoziţii pe acest site, vă rugăm completaţi formularul de contact şi anunţaţi-vă intenţia :).
  • există acum o secţiune de anunţuri pe profil muzical,pentru ca doritorii să nu cutreiere tot internetul pentru a găsi un profesor de pian ori de vioară; asemeni în cazul celor care postează anunţul. Mai multe detalii aici.

Vă dorim şedere plăcută la noi şi aşteptăm impresii legate de noul 433 :).


Despre autor

cercer
Cercer ("mohorul roşu") e o specie de anemone cu flori albe, roz sau albăstrii — cu corolele larg deschise; de-i vreme rea, scânteiuţele de munte îşi strâng corolele şi se ghemuiesc, şoptind parcă în taină: "cer Cer..".

un răspuns la “NE-AM ÎNNOIIIIT !!!”

  1. Alin spune:

    Ma bucur ca ati reusit sa dati o noua infatisare site-ului 433.ro care, intr-adevar, este mai usor de urmarit si mai prietenos cu retina. :p
    Sper sa reusiti voi, coordonatorii, si colegii vostrii, interpreti si compozitori, sa sensibilizati masele spunandu-le ca muzica clasica traieste inca pe meleagurile astea si ca merita o sansa.

Gândurile tale